Tłumaczenia dokumentacji RODO język rumuński

1 zł

Opis

Tłumacz przysięgły języka rumuńskiego - tłumaczenia dokumentacji związanej z ochroną danych osobowych (dot. Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych RODO).


Biuro tłumaczeń Koncepcja oferuje profesjonalne tłumaczenia na język rumuński oraz z języka rumuńskiego na polski wszelkiej dokumentacji wynikającej z Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych – RODO takiej jak:

- oświadczenia
- polityka bezpieczeństwa
- regulaminy
- umowy powierzenia danych
- klauzule informacyjne
- instrukcje
- teksty szkoleń dla pracowników
- teksty dotyczące plików cookies

i wiele, wiele innych.


Klientów z Wrocławia informujemy, że jesteśmy jednym z nielicznych biur mieszczących się w centrum i oferujących bezpłatny parking pod wejściem do biura ( mogą Państwo bez stresu przyjechać po odbiór tłumaczenia). Na życzenie wysyłamy tłumaczenia pocztą kurierską lub kurierem rowerowym. Jesteśmy do Państwa dyspozycji także po standardowych godzinach pracy naszego biura.


Zapraszamy do przesyłania zapytań na adres: biuro.tlumaczen@koncepcja.eu


Zapraszamy do współpracy!


Biuro Tłumaczeń Koncepcja
ul. Podwale 62/2, 50-010 Wrocław, Poland
e-mail: biuro.tlumaczen@koncepcja.eu

Tel: +48 790 613 052
Tel. +48 71 785 4838


http://www.tlumaczenia-koncepcja.pl
http://www.tlumaczenia-kabinowe.pl

Udostępnij:

Skontaktuj się z autorem ogłoszenia

Marzena Jaglińska

September 30, 2018 21:58
Telefon kontaktowy: 717854838
Przy kontakcie zaznacz, że pozyskałeś go ze strony wtoruniu.com
Możesz też wysłać tradycyjną wiadomość e-mail:

POUCZENIE:

Administratorem Państwa danych osobowych przekazywanych w niniejszym formularzu jest A.COM Krzysztof Sroka, ul. Rolnicza 2 lok. 62, 33-100 Tarnów, NIP: 8731369267.

Rozwiń ciąg dalszy

Jeżeli złożyłeś oświadczenie o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych w każdej chwili masz prawo cofnąć tą zgodę. Cofnięcie zgody nie będzie wpływać na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie Twojej zgody przed jej wycofaniem.

Dane osobowe przetwarzane na podstawie powyższej zgody mogą być wykorzystywane w celu:
1) świadczenia usług drogą elektroniczną (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. a i b RODO),
2) w celu ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami, co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO),
3) w celu oferowania Ci przez nas produktów i usług bezpośrednio, co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO).

Twoje dane osobowe możemy udostępniać następującym kategoriom podmiotów:
1) podwykonawcom, czyli podmiotom, z których korzystamy przy ich przetwarzaniu;
2) partnerom handlowym, których oferta uzupełnia naszą ofertę;

Nie przekazujemy Twoich danych poza teren EU/EOG.

Twoje Dane osobowe będą przetwarzane i przechowywane od momentu ich uzyskania przez Administratora Danych Osobowych do czasu obowiązywania umowy zawartej Tobą, a także po jej zakończeniu w celach:
1) dochodzenia roszczeń w związku z wykonywaniem umowy;
2) wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych;
3) marketingowych do czasu, aż zgłosisz sprzeciw względem ich przetwarzania w tym celu, cofniesz zgodę lub sami ustalimy, że się zdezaktualizowały.

Warto pamiętać, że masz prawo wniesienia skargi do UODO gdy uznasz, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Przysługuje Ci prawo:
1) dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;
2) do sprostowania (poprawiania swoich danych);
3) do usunięcia danych;
4) do ograniczenia przetwarzania danych osobowych;
5) do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych;
6) do przenoszenia danych;
7) prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego;
8) prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych

Szczegóły i wskazówki jak wykonywać swoje prawa znajdziesz Użytkowniku na naszej stronie internetowej w polityce prywatności. Podanie danych jest dobrowolne ale ich nie podanie będzie równoznaczne z brakiem możliwości zawarcia umowy sprzedaży, brakiem możliwości realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną.

Zgłoś naruszenie lub problem z tą ofertą

Ogłoszenie archiwalne

Ta oferta jest już nieaktualna a możliwość kontaktu z autorem ogłoszenia jest niedostępna.

Jesteś autorem tego ogłoszenia?

Promuj ogłoszenie Edytuj

Podobne ogłoszenia

Loading...